mathimata2021

Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι 11-12 ετών

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
ΤΜΗΜΑ 11-12 ΕΤΩΝ

ΑRT ATTACK!

Γνωριμία με τις παραστατικές τέχνες

Μουσική, video art, εικαστικά, κείμενα, χορός… πόσες τέχνες χωράνε τελικά μέσα στο θέατρο; Σε αυτό το εργαστήριο ανακαλύπτουμε τον πολυδιάστατο χώρο του θεάτρου στη σύγχρονη εκδοχή της performance. Παίρνοντας ερέθισμα από αναγνωρισμένα ή μη έργα τέχνης, δίνουμε τη δική μας εκδοχή δοκιμάζοντας και ανακαλύπτοντας τα κοινά τους σύνορα.

Με οδηγό την αναπαράσταση, τον αυτοσχεδιασμό και τη σωματική έκφραση συνθέτουμε και δημιουργούμε εξ αρχής, τα δικά μας έργα τέχνης. Το εργαστήριο παίρνει αφορμή από διάφορους θεματικούς άξονες, βασίζεται στη βιωματική έκφραση των παιδιών και εφαρμόζει τις αρχές του Δράματος στην Εκπαίδευση (Drama in Education).

 

 

Σύντομο βιογραφικό

Φλώρα Ασουμανάκη photoΗ Φλώρα Ασουμανάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας ΑΠΘ και αριστούχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Δραματική τέχνη στην εκπαίδευση και παραστατικές τέχνες στη δια βίου μάθηση» του τμήματος θεατρικών σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι απόφοιτος του τριετούς κύκλου θεατρικού εργαστηρίου «Αβέρτο θέατρο», με δάσκαλο το Βαγγέλη Οικονόμου.  Έχει εργασθεί πάνω στην εκπαίδευση και την δραματική τέχνη ως φιλόλογος, ηθοποιός και θεατροπαιδαγωγός στη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Αργολίδα. Συγκεκριμένα, εργάστηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ως θεατροπαιδαγωγός στο πρόγραμμα «Εκπαιδεύοντας το κοινό στο αρχαίο δράμα» την περίοδο 2017-2018. Επίσης, την ίδια χρονιά ανέλαβε τον συντονισμό των Χρστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων. Στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε ως εκπαιδευτικός και εμψυχώτρια θεατρικών ομάδων. Το 2019, συμμετείχε στην παιδική παράσταση «Ιστορίες στο Τάκα Τάκα», του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης. Είναι εν ενεργεία φοιτήτρια του τμήματος θεατρικών σπουδών Ναυπλίου και μέλος του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση. Από το 2019, δραστηριοποιείται στο Ρέθυμνο και διατηρεί το χώρο πολιτιστικής εκπαίδευσης και δημιουργικής έκφρασης «Η αυλή των θαυμάτων».

 

 

 

 

 

 

ΑΙΤΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΤΜΗΜΑ 11-12 ΕΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12:00-13:30

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ: ΦΛΩΡΑ ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ

ΕΝΑΡΞΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

Επιθυμώ την εγγραφή μου στο Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι που διοργανώνει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης, κατά τη χειμερινή περίοδο 2021-2022.

Για να θεωρείται ολοκληρωμένη η εγγραφή στο εργαστήριο, θα πρέπει να γίνει κατάθεση της μηνιαίας συνδρομής στον τραπεζικό λογαριασμό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5765-021036-824 και IBAN GR33 0172 7650 0057 6502 1036 824, εντός δυο ημερών από την εγγραφή του κάθε ενδιαφερόμενου και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στο ergastiria@dipethekritis.gr. Διαφορετικά, η εγγραφή θα ακυρώνεται αυτόματα.

Σαν αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού και το τμήμα στο οποίο επιθυμεί να συμμετέχει.

Το ποσό της πρώτης κατάθεσης ανέρχεται στα 18€ (για τον μισό Νοέμβριο και Δεκέμβριο).

Σε περίπτωση που προκύψουν έξοδα κατάθεσης, αυτά βαρύνουν τον καταθέτη.

 

Πληροφορίες συμμετοχής

Έναρξη Εκδήλωσης 13-11-2021
Ημερομηνία Έναρξης Εγγραφής 01-11-2021 8:00 am
Χωρητικότητα 15
Εγγεγραμμένος 15
Διαθέσιμος χώρος 0
Λυπούμαστε, η εκδήλωση είναι πλέον γεμάτη και δεν μπορούμε να δεχτούμε καμία εγγραφή