Εκδήλωση-Αφιέρωμα στον Κώστα Γεωργουσόπουλο PDF Εκτύπωση E-mail


Το
Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και ο Δήμος Χανίων, πραγματοποίησαν εκδήλωση-αφιέρωμα στον Κώστα Γεωργουσόπουλο, Συγγραφέα, φιλόλογο, κριτικό θεάτρου.

Χαιρετισμοί και απονομή τιμητικής πλακέτας δόθηκαν από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, από το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη, από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, και από τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης κ. Νάσο Αθανασόπουλο.

Την παρουσίαση έκανε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Αεράκης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε οπτικό και ηχητικό υλικό.

Στο Ηράκλειο η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 8 μ.μ., στην αίθουσα «ΑΝΔΡΟΓΕΩ». Για τη ζωή και το έργο του Συγγραφέα μίλησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Αριστέα Πλεύρη.

Στα Χανιά η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 8 το βράδυ, στο Βενιζέλειο Ωδείο Για τη ζωή και το έργο του Συγγραφέα μίλησς ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κακαβελάκης.