Δραστηριότητες

Εφηβικό Θεατρικό Εργαστήρι (15ος χρόνος)

Τμήμα 16-18 ετών
Εμψυχώτρια: Ιώ Ασηθιανάκη

Ο πρίγκιπας του βασιλείου Ποπό και η πριγκίπισσα του βασιλείου Πιπί πρέπει να παντρευτούν, χωρίς καν να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Γι΄ αυτό και το σκάνε- ο Λεόντιος με τον καλό του φίλο Βαλέριο και η Λένα με την γκουβερνάντα της, δραπετεύοντας ταυτόχρονα και από τα στερεότυπα και την ανοησία της εποχής. Κατά διαβολική σύμπτωση, τα δύο ζευγάρια θα συναντηθούν μέσα στο δάσος- όπου θα γνωριστούν, θα ερωτευθούν και θα επιστρέψουν μεταμφιεσμένοι στο παλάτι για να παντρευτούν, με τους δικούς τους όρους, πλέον.

 Ήρωες νέοι, ρομαντικοί και επαναστάτες, απογοητευμένοι και βαριεστημένοι αλλά γεμάτοι όνειρα, με ανησυχίες και ανασφάλειες, μα πάντα με το ένστικτο της νιότης να νικά φραγμούς και δεσμά. Οι νέοι. Κι απέναντί τους οι μεγαλύτεροι, η οικογενειακή εστία, το εκπαιδευτικό σύστημα, ο κοινωνικός περίγυρος. Μια ιστορία για το παλιό και το καινούργιο, για την ωρίμανση, την αμφισβήτηση, για την κατανόηση των αλλαγών. Μια ιστορία που ίσως μας αποκαλύψει ένα νέο δρόμο, σε μια εποχή γεμάτη λαβυρίνθους.

Συμμετέχουν: Μαρία Αποστολάκη, Στέλλα Αποστολάκη, Χρήστος Αρβανίτης, Νικολίνα Κοκκινάκη, Βασίλης Μαλλιαρός, Μυρτώ Μπουζάκη, Δέσποινα Πλοκαμάκη, Δήμητρα Πλοκαμάκη, Σήφης Χαλκιαδάκης, Ελπίδα Τσινιάρη.
Γιουκαλίλι: Δημήτρης Τσουκαλάς

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 14 Μαΐου 2022
ΩΡΑ: 18:00
ΧΩΡΟΣ: Παλιό Υδραγωγείο, Σπλάντζια